Als kleine zelfstandige ben je verplicht om je urenregistratie door te geven aan de belastingdienst. Je moet immers een minimum van 25 uur per week werken.

Wat betekent urenregistratie software?

Urenregistratie software wil zeggen dat je alle tijd die je in je bedrijf steekt, online bijhoudt. Kort gezegd is dit de tijd die je zelf als werkende besteedt in je bedrijf maar ook alle tijd die je met klanten doorbrengt of de uren die het personeel presteert.Je kan basis gemakkelijke gebruik maken van gratis software op de markt. Het is wel aan te raden gespecialiseerde software aan te schaffen wanneer je bedrijf groeit.

Hoe neem je de goede software?

Je hebt een heel gamma software programma’s op de markt. Om de goede te kiezen ga je best op pad op het internet om alles goed te bekijken. Kijk vooral naar je eigen situatie van je bedrijf. Zo kan je heel simpel zien wat je nodig hebt op maat voor je bedrijf. Ook kostengericht kan je heel wat offertes opvragen om zo te gaan bekijken wat de beste budgetkeuze is voor je bedrijf. Het is nu eenmaal niet nodig om geld uit te geven voor iets wat je niet nodig hebt. Bekijk elk pakket met zijn mogelijkheden en bepaal op die manier wat relevant is om een goed bedrijf te runnen.

Oriënteer je op de markt

Wanneer je er over nadenkt om een pakket aan te schaffen, moet je goed oriënteren welke soorten pakketten er zijn. Ik heb een goede band met 3cplus. Zij hebben voor mij de urenregistratie software geleverd waar ik naar op zoek was.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *