Een app promoten werkt eigenlijk hetzelfde als een website. Vaak heeft een app ook een bijbehorende website. Door links naar deze app of website te plaatsen zal deze stijgen in autoriteit en uiteindelijk makkelijker gevonden worden. Het zorgen voor links het linkbuilding.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilden, het verkrijgen van uitgaande links van waardevolle websites naar de te promoten webpagina, is een van de meest effectieve methodes om een website te promoten en de waarde van de site te verhogen. Door links te krijgen vanaf hoogstaande websites, wordt de ranking van de website verhoogde en zal Google meer waarde hechten aan de website, waardoor hij hoger in de zoekresultaten komt te staan. Dat is het ultieme doel.

In de praktijk blijkt linkbuilden lastig te zijn, omdat het onjuist linkbuilden kan leiden tot een verlaging van de rating of zelfs een straf van de zoekmachines. Daarnaast zullen waardevolle websites veel geld vragen om een link te plaatsen. Een website promoten zal dus veel kennis en geld vereisen.

Linkbuilding uitbesteden

Door linkbuilding uit te besteden zullen professionele bedrijven de website promoten. Zij hebben kennis van zaken, wat inhoudt dat ze weten welke websites de ideale plek zijn om een link te plaatsen. Verder zullen zij connecties hebben, zodat ze goedkoop links kunnen inkopen, waardoor linkbuilden goedkoper, en dus effectiever wordt. Bovendien zullen ze door hun kennis van zake de kans op een straf of waardedaling minimaliseren.

Linkbuilding is dus een zeer effectief middel om een website hoger in de zoekmachines te krijgen. Helaas vergt het tijd, kennis en geld. Gelukkig kan men de linkbuilding uitbesteden aan ROIpartners, waardoor de website op een professionele, goedkope en veilige manier wordt promoot.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *