De Oculust Rift is een zogenaamde virtual reality bril die ons een stap dichterbij brengt tot het betreden van een virtuele wereld. Hij is ontwikkelt door Palmer Luckey. Palmer Luckey werkte voordat hij met de virtual reality bril begon als freelancer. Hij repareerde over het algemeen GSM’s en computers. De Oculus Rift kan je op je hoofd aanbrengen en heeft ongeveer de vorm van een duikbril. Het apparaat volgt alle bewegingen die jij met je hoofd maakt. Normaal gebruik je bij het bewegen van het beeld in bijvoorbeeld een computerspel je muis of een controller. Met de virtual reality bril hoeft dat dus niet meer.

Games spelen met de Oculus Rift

De Oculus Rift heeft zijn publiek voornamelijk te danken aan gamers. Het is natuurlijk ook ontzettend mooi om een spel te beleven alsof je er zelf inzit. Stel je voor dat je een spel speelt dat zich afspeelt in de prehistorie met draken en allerlei andere wezens. Je zet dan de Oculus Rift op je hoofd en je krijgt het gevoel alsof jij daadwerkelijk degene bent die tegen de draken vecht. Of misschien vindt je het wel geweldig om een spel te spelen uit het horror genre. Met de virtual reality bril wordt dit allemaal veel enger en veel uitdagender.

Waar kan je een Oculus rift bestellen?

Een Oculus Rift kan je bestellen bij Fusion Informatics. Hier hebben ze diverse soorten typen. Zij zorgen ervoor dat je games kan spelen met dit geweldige innovatieve product.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *