Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van netflix of andere streaming programma’s om films te kijken. De wereld is verplaatst naar ‘on-demand’. Mensen willen kijken wanneer hun dat uitkomt. Daarnaast wil men ook zelf bepalen wat ze gaan kijken. Netflix is hier ideaal voor en ook het streamen vanaf een laptop of ander apparaat is een mogelijkheid. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer smart tv’s te verkrijgen. Hier zitten al apps op. Vaak zijn de apps dan youtube en netflix, maar ook videoland, hbo, etc. Op de tv is dan een internet verbinding waardoor je zeer eenvoudig kunt kijken wat je wilt.

Dvd’s kopen

Een nieuwe dvd serie kopen doen veel mensen niet meer. Het is duur en vaak is alles ook al online te kijken. Alleen de echte fans en verzamelaars zullen dit nog doen. Mensen die kicken op een kast vol mooie dvd boxen. Ook voor de wat oudere generatie is het prettig dat er nog dvd’s te koop zijn. Zij snappen vaak nog niet hoe alle online diensten werken en houden het liever bij wat ze gewend zijn.

Blu-ray dvd’s

Voor deze mensen is het in ieder geval een optie om de kwaliteit van de films en series die ze kijken te verbeteren. Je kunt het beste een Blu-ray dvd kopen. De kwaliteit van blu-ray is vele malen hoger dan die van een normale dvd. Wel heb je hier een blu-ray speler nodig. Het is het overwegen zeker waard!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *