Wat zijn de laatste app trends van april 2015? Je leest het hieronder!

Trivia crack

Trivia crack is een app ontwikkeld door Etermax en heeft al 50 miljoen downloads! De gemiddelde waardering is 4,5 ster. In de app kun je je algemene kennis uittesten en je vrienden uitdagen. Hij is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Ik vind het een erg goede app!

aa

aa is een moeilijk en uitdagend spel, je moet het echt onder de knie krijgen. Zonder strategie kom je niet ver. Het is net als het slangenspel van de oude telefoons. Fundamenteel. aa heeft al 5 miljoen downloads en wordt gemiddeld met 4,1 sterren beoordeeld.

King of Thieves

Een mix van een strategisch pvp-meerspelergame en een platformgame. Je taak is om goud te stelen van andere spelers. Erg tijd-dodend en amuserend voor jongere gebruikers. Met 1,1 miljoen downloads en een gemiddelde beoordeling van 4,4 sterren staat ook deze app in het magische rijtje van de laatste app trends.

Happening

Happening heeft een geweldig concept, het lijkt wat op Facebook maar is toch origineel. Probeer het eens uit! Ik durf te wedden dat deze app veel gebruikers gaat krijgen. De app heeft nu (nog) maar 10.000 downloads en een gemiddelde beoordeling van 4,3 sterren.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *