Als u de trotse bezitter van de iPhone 5 bent, zult uw kostbare smartphone ook graag goed willen beschermen tegen vallen en stoten. Er zijn hoesjes op de markt, die speciaal ontworpen zijn voor de iPhone 5. Met een dergelijk hoesje iPhone 5, heeft u de zekerheid dat uw telefoon perfect in het hoesje past en dus goed beschermd wordt, wat de levensduur ten goede kan komen. Er is volop keuze wat betreft de kleur en het model van de hoesjes, zoals effen of met een grappig motief zoals een flamingo, een cassettebandje of het logo van een voetbalclub.

De verschillende modellen en prijzen

Er zijn heel veel soorten hoesjes beschikbaar, dus er is zeker een hoesje dat past bij uw smaak en budget. Er zijn insteekhoesjes, booktypes en flipcases, portemonnee hoesjes, broekriemhoesjes, hardcase hoesjes, bling bling hoesjes TPU en siliconen hoesjes en bumpers, die alleen de achterkant beschermen. Binnen de soorten heeft u ook keuze uit bijvoorbeeld een echt houten hoesje of linnen hardcasehoesje, er zijn kunststof hoesjes, maar ook leren hoesjes of metaal. Er is dus keuze in overvloed. Hoesjes zijn verkrijgbaar van ca. € 8,- tot ca. € 40 € of hoger. Uiteraard is er wel een verschil in kwaliteit tussen de verschillende hoesjes. Een wat duurder hoesje, zal steviger zijn en langer meegaan dan een hoesje van een paar euro.

Zo zie je dat er diverse soorten iPhone hoesjes zijn. Voor ieder wat wils is er. Oriënteer je goed wat er allemaal te bestellen op het internet.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *