Elke dag komen er duizenden nieuwe apps in de App – en Playstore. Maar welke zijn er nu juist populair, en zijn een ware hit op YouTube? In dit artikel gaan we daarop dieper in. We lichten de meest belangrijke app uit en bespreken hem.

Hits op Social Media

Een ware hit op YouTube en andere Social Media als Facebook, Twitter en Instagram is Dubsmash. Met deze app kan je bekende uitspraken van bekende personages nadoen. Zo zijn er bijvoorbeeld types als:

  • Jack van Gelder
  • Louis van Gaal
  • Rapper Sjors
  • Willy (Lucky TV)
  • dierengeluiden

et cetera die je na kan doen.

Hoe werkt Dubsmash?

Allereerst dien je Dubsmash te downloaden in de App – of playstore. Hierdoor komt de app op de telefoon terecht. Na het openen krijg je diverse categorie├źn terecht. Denk aan Lucky TV, motivatie, komieken, talentenjachten, internetgekkies, cartoon, liefde, brovember, Reality tv, mean girls, slechteriken, pick up lines, 90s et cetera.

Zodra je de leuke oneliner hebt gevonden, druk je op ‘spelen’. Vervolgens hoor je de oneliner en dien je te playbacken. Waarschijnlijk moet je eerst een aantal keer goed luisteren voordat je de oneliner op de juiste manier playbackt. Zodra hij foutloos is, kan je hem direct delen via social media, of hem opslaan op je filmrol. Daarna kan je hem uiteraard ook nog delen. Het is een app die behoorlijk op je lachspieren werkt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *