Jaren geleden had niemand ooit van een app gehoord, maar tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een app is eigenlijk een soort klein programmaatje dat je kunt installeren op je telefoon. Het woord app komt van applicatie. Er zijn echt enorm veel verschillende apps. Er zijn apps waarvoor je moet betalen, maar er zijn ook zeer veel apps die gratis te installeren zijn. Een aantal veelgebruikte apps lees je hieronder.

Facebook

Wie heeft er nu geen facebook? Dit is waarschijnlijk wel de meest gebruikte gratis app. Het is ook erg handig om facebook bij de hand te hebben op je telefoon en op die manier gezellig contact te houden met vrienden en familie.

Wordfeud

Ideaal toch om dit woordspelletje als app te installeren op je smartphone. Als je wat tijd over hebt of je moet ergens wachten op bijvoorbeeld de bus of de trein, dan is het heerlijk om even de tijd te verdrijven door middel van een spelletje.

Marktplaats

Ook altijd handig om bij de hand te hebben. De app van marktplaats werkt super goed op iedere telefoon en op deze manier kun je ook onderweg doorgaan met kopen en verkopen.

Appie
Supermakkelijk deze app van Albert Heijn. Op deze manier maak je heel praktisch je boodschappenlijstje en bekijk je de kortste looproute door het filiaal van de supermarkt waar jij je boodschappen haalt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *