Van te voren leek het er al op dat het Apple niet zou gaan lukken om de Apple Watch in grote aantallen te gaan produceren. Apple’s Senior Vice President of Retail and Online Stores, Angela Ahrendts, liet eerder al weten dat het online bestellen van de Apple Watch de beste keuze was. Ook lekten vooraf de levertijden voor de diverse modellen al uit. Deze eerdere berichten gingen over een wachttijd van maximaal één of twee weken. De Apple Watch was echter na 6 uur volledig uitverkocht en de wachttijd liep al snel op tot minimaal 4 weken. Op dit moment zal in veel gevallen de wachttijd al 6 weken zijn.

Voor wie op zoek is naar het duurste model moet helemaal geduld hebben. De Apple Watch Edition zal op zijn vroegst pas in juni binnen zijn. Er zijn zelfs sommige varianten die pas begin juli of augustus zullen worden geleverd. Niemand buiten Apple weet hoe groot de vraag naar en het aanbod van de Apple Watch zijn. Het lijkt er door deze berichten op dat de vraag naar de smartwatch groot is en het aanbod van Apple daar niet volledig op aansluit.

De Apple Watch is op 9 september 2014 gepresenteerd door Apple, tegelijk met de iPhone 6 en 6 Plus smartphones. Het is een volledig nieuw product in het assortiment van Apple. Al lange tijd gingen er geruchten op de smartwatch van Apple en eindelijk is het nu zover.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *