Als DJ ben ik altijd op zoek naar de laatste ‘gear’. Of te wel: je zoekt naar producten en apps die ervoor zorgen dat jouw set die je draait nooit meer wordt vergeten door de mensen die komen naar jouw feest. Het is natuurlijk volkomen scheve vergelijking: maar iedereen herinnert zich nog altijd de set van Hardwell in 2013 op Tomorrowland.

Nieuwe app voor mijn DJ-productie

Ik draai dan wel niet vaak op festivals en dergelijke, vooral op bruiloften en partijen. Bijvoorbeeld draaide ik laats als DJ bruiloft Utrecht. Hier werd ik ingehuurd door een jong stel, maar die vooral hield van diversiteit. Dan wilde ze muziek uit de jaren tachtig, dan weer uit muziek uit deze tijd, en dan weer uit de jaren negentig. Zeer divers uiteraard. Dan wil je een app die ervoor zorgt dat er suggesties komen van nummers uit die tijd die hip waren, maar die ook passen daarbij. Die app had ik dan gevonden. Hij zorgde ervoor dat er suggesties werden gegeven.

Publiek vermaakte zich opperbest

Als Dj trouwfeest Utrecht maak je of kraak je het feest. Daarom was het voor mij een behoorlijke gok om de app die ik had aangeschaft voor het eerst te gebruiken. Ik zit inmiddels zo’n 15 jaar in het DJ-vak, en kan me dus wel routinier noemen. Zo snel ben ik niet zenuwachtig voor een feest. Maar dit keer wel. Je legt eigenlijk alles in handen van deze app. Gelukkig vermaakte het publiek zich opperbest. Daarom mag ik met recht noemen dat de app meer dan succesvol is!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *